Безплатна доставка за поръчки в гр. София

Поръчка 0

Общо Безплатно

Ако е приложима, доставката се калкулира на следващата страница.

Няма добавени продукти

Доставка

До къде доставяме
Доставяме в рамките на цялата страна, като използваме услугите на куриери Спиди и Еконт. Можете да заявите доставка до конкретен адрес или до офис на Спиди/Еконт. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

В какви срокове доставяме
За поръчки в град София - при стойност на поръчката до 149 лв, доставката се извършва до 3 дни, а при поръчки на стойност над 150 лв доставката е експресна и се извършва до 24ч. 

За поръчки извън София доставката се извършва до 3 дни.

Колко струва доставката
За поръчки в град София, доставката е безплатна.

За поръчки извън София, доставката е 9.90 лв до офис на Спиди или Еконт и 16.90 лв за доставка до адрес със Спиди или Еконт.

Наличности и реколти
Стараем се да поддържаме налични всички вина от нашето портфолио. Въпреки това е възможно при изчерпване на предишна реколта, до бутилиране на новата да не разполагаме с наличности от някои вина.
В редки случаи е възможно да доставим вина от следваща реколта спрямо тази, отбелязана на сайта.

Предаване на стоката
Виното се предава на клиента или на трето пълнолетно лице, което приема и потвърждава получаването, като подписва придружаващите документи.  Виното може да бъде предаденo само и единствено на пълнолетно лице, което се установява в момента на доставката. При установяване на непълнолетно лице получател на пратката, то тя се връща обратно, а разходите по доставката са за сметка на клиента.

В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, то поръчаната стока се връща обратно в склада. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема разходите по повторната доставка. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.